Covid  19 nieuws

In deze rare tijd van Corona is voor ons veel om aan te passen, maar de familie bepaalt. Het is niet aan mij om te bepalen. Bijstaan, alles regelen en aangeven wat wel en wat niet kan/mag. 

Ik ben op de hoogte van alle maatregelen die ( elke keer veranderen ) gesteld zijn door RIVM en de Nederlandse regering. Deze houd ik bij en pas de werkwijze aan indien nodig.

 

Om te beginnen de verzorging. De verzorging van de overledene doen wij, rekening houdend met alle maatregelen, gewoon thuis in geval van een thuisoverlijden. Het regelen van alle eerste zaken doe ik ook liever thuis. Dan wel met niet teveel mensen aanwezig en op afstand. Wat ook kan, als dat gewenst is, is het regelen op kantoor in Steenwijk. Ook als er na de eerste zaken aanvullende zaken geregeld moeten worden kan dan eventueel op kantoor. 

Bij een thuisopbaring kom ik elke dag langs om controles te doen. Rekening houdend met de nodige maatregelen. Dan is er vanzelfsprekend tijd om het een en ander te bespreken en door te nemen.

Bij een opbaring elders worden de controles ook door mij gedaan of eventueel door personeel van de betreffende opbaarlokatie. Is dit in Afscheidshuys Steenwijk zal ik vanzelfsprekend deze controles zelf uitvoeren.

Bij een 24 uurkamer waar de familie een sleutel ontvangt om wanneer er behoefte is zelf toegang te verlenen tot lokatie en opbaarkamer is dit vrij. Voor het daadwerkelijke afscheid is dit een geruststelling. .

Voor meer informatie:

06 48415584

info@richardkrist-uitvaart.com

www.afscheidshuyssteenwijk.com

Richard Krist logo.jpg