top of page
Crematie

Voor een crematie wordt er gebruik gemaakt van de diensten van crematoria uit de buurt. Vanzelfsprekend is het mogelijk een crematieplechtigheid te verzorgen in een crematorium in een ander deel van Nederland als dat wenselijk is. 

Crematorium en Uitvaartcentrum Reestborgh in Meppel

De warme kleuren en grote hoge ramen geven dit gebouw een prettige uitstraling. U vindt hier een drietal 24-uurs rouwkamers, familiekamer, een koffielounge en een groot terras. Hier is uitgebreide catering mogelijk.

Crematorium Schoterhof in Heerenveen

In dit crematorium heerst een rustieke en intieme sfeer. Het biedt een grote aula met 125 zitplaatsen die is uit te breiden met staanplaatsen. Ook is hier een uitgebreide catering mogelijk en zijn de twee restaurants samen te voegen bij grote groepen. U vindt op het terrein een columbarium, urnengraven en strooiveld.

Crematorium Haskerpoort in Heerenveen

Crematorium Haskerpoort ligt tussen Oudehaske en Heerenveen en is omgeven door mooie landerijen. In de aula is plek voor 220 zitplaatsen, uit te breiden naar 325 zitplaatsen, met nog 50 staanplaatsen. Na afloop kan in de koffiekamer worden samengekomen. 

Crematorium Kranenburg in Zwolle

Crematorium Kranenburg ligt op het vroegere ‘Landgoed Kranenburg’ en is ruim twintig hectare groot.  Het landgoed heeft een heel eigen identiteit en ligt in een mooi beboste omgeving. U vindt er een columbarium, urnengraven en strooiveld. Hier is ook een uitvaartcentrum met 24-uurs kamers. In het uitvaartcentrum is ook een plechtigheid te houden.

18.jpg
Richard Krist logo.jpg
bottom of page