top of page

Thuisopbaring en laatste verzorging

 

 

Thuisopbaring

 

Houdt u uw dierbare graag bij u in de buurt, of in zijn of haar vertrouwde omgeving? Dan kan het heel prettig zijn om de overledene thuis of op een voor hem of haar vertrouwde plek op te baren. Dat kan in bed, maar ook in een uitvaartkist. Thuis of op een andere locatie, zoals in een verzorgingshuis. Maar ook in de bijvoorbeeld geliefde schuur, tuinhuis of naaikamer. Dat kan allemaal.

 

Bij een thuisopbaring komt elke dag iemand langs om te kijken of alles naar wens verloopt. En als er iets is of er zijn vragen over de thuisopbaring kan ten allen tijden worden gebeld en komt er iemand bij u langs.

Afscheidshuys Steenwijk

Onder het kopje Afscheidshuys Steenwijk vindt u een omschrijving van het eigen uitvaartcentrum van Richard Krist Uitvaartbegeleiding. Opbaren in een huislijke en warme sfeer met de mogelijkheid bij de overledene te zijn wanneer u dit wenst. ( zonder een afspraak te hoeven maken ) Op de website van Afscheidshuys Steenwijk ( www.afscheidshuyssteenwijk.com ) vindt u meer informatie. U kunt vanzelfsprekend ook contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken om te komen kijken. 

 

Laatste verzorging

Helpen bij de laatste verzorging

 

Helpen bij de laatste verzorging kan helpen in het rouwproces. U kunt helpen en bijdragen wat u wilt en tot hoever u zelf wilt gaan. U bepaalt waarbij u wel of niet zou willen helpen. U bent degene die de leiding heeft. Mijn collega's van de laatste verzorging en ik staan u hier graag in bij. 

 

 

laatste_zorg.jpg
Richard Krist logo.jpg
bottom of page