top of page

Laatste Wensen

Heeft u voor ogen hoe uw eigen afscheid er uit moet zien? Weet u wat u wel en wat u niet wilt? Of is het om uw nabestaanden niet op te zadelen met allerlei vragen en keuzes die zij misschien helemaal niet in beeld hebben? 

Dan is het wellicht een goede keuze een wensenboekje in te vullen. In dit boekje komen alle vragen voorbij die ik stel bij het regelen van een uitvaart. Vanzelfsprekend zijn alle aanvullende wensen en voorwaarden ook te beschrijven.

 

Dit vormt een leidraad voor de nabestaanden bij het regelen van de uitvaart. Ik ben geen notaris die kan zeggen dat alles 1 op 1 moet gebeuren zoals het beschreven is, maar ik zal zeker verdedigen wat er staat. En wanneer ik het gesprek voor het invullen van de lijst heb gevoerd, heb ik een duidelijk beeld wat de bedoeling is geweest van de overledene.

Een wensenboekje invullen kan ook rust brengen als er een verwacht overlijden is. Dat hij / zij zelf heeft aangeven wat de bedoeling is voor het afscheid en wat zijn/haar wensen zijn als het zover is om het te regelen. 

Wilt u meer weten over het wensenboekje, of wilt u samen dit doornemen? Een afspraak maken kan op kantoor, maar natuurlijk ook bij u thuis of waar het maar wenselijk is.

Richard Krist - Afscheidshuys Steenwijk-
Richard Krist logo.jpg
bottom of page